🧁 آرد= ۷ ق غ تخم مرغ = ۱ عدد شیر= ۸ ق غ روغن مایع= ۵ ق غ شکر= ۷ ق غ پودرِ کاکائو= ۱ ق غ بکینگ پودر= ۱ ق م وانیل=۴/۱ ق م ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود ۳۰ دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه در اخر میتونید روشو با گاناش یا شکلات تخته ایی و یا هرچیزی که دوست داشتید تزیین کنید👩🏻‍🍳👌👌 👩🏻‍🍳👨🏽‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲