شکر 2پیمانه آرد4 پیمانه تخم مرغ درشت 4 عددیا ریز 5 عدد شیر داغ 1پیمانه روغن مایع 1پیمانه بکینگ پودر 3ق چ وانیل 1ق چ طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن زده حدود 4 دقیقه بعد وانیل اضافه کنید کمی زده بعد روغن و شیر داغ را اضافه کرده کمی که هم خورد آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم در حد مخلوط شدن نه بیشتر. چون حجم این کیک زیاد هست بهتره داخل قالب میان تهی پخته شود. در دمای 170 درجه حدود یک ساعت درست کنید و لذت ببرید😊 نکته:فر رو حدود نیم ساعت قبل روشن کنید تا کاملا داغ باشه نکته: مواد حتما به دمای محیط رسیده باشند. نوش جان ❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲