🫕 طرز تهیه آب قلم
🍖١٢ساعت ميذارم با اب زردچوبه و پيازبپزه حسابي بعد هم صاف ميكنم و غضروف و استخونارو اون مغزاي توي قلم رو درميارم ميريزم تو اب و با گوشتكوب برقي خوب ميكس ميكنم ميبينيد چقدر سفيد شده بعدم ميريزم تو اين ظرفاوميذارم ي چندساعت تو يخچال خودشو ك بست با چاقو برش ميدم و با دستكش در ميارم ميذارم تو زيپ كيپ و ميذارم فريزرك راحت بشه هر دفعه خواستم ي تيكشو بردارم هميشه استفاده ميكنم تو انواع خورشت و پلو هامونم ميريزم مخصوصا قرمه سبزي😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲