واسه درست کردنش سیب زمینی پخته شده رو حلقه حلقه کردم. مرغ پخته و خرد شده رو داخل تابه با قارچ های خرد شده و پوره سیر تفت دادم و بهش پیازچه خرد شده اضافه کردم، نمک، فلفل و پودر پاپریکا زدم و شعله گاز رو خاموش کردم و تقریبا دو قاشق پنیر خامه ای بهش اضافه کردم و کاملا باهم مخلوطشون کردم. سس بشامل درست کردم : یه قاشق آرد رو با کمی کره در حد مخلوط شدن روی گاز حرارت میدیم و یک لیوان شیر ولرم رو کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه، نمک و فلفلش هم اندازه میکنیم. حالا اول از همه کف ظرفی که بشه داخل فر گذاشت سس بشامل میریزیم و بعد سیب زمینی ها رو کنار هم میچینیم ، لایه بعدی مخلوط مرغ و قارچ رو اضافه میکنیم و دوباره سس بشامل و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا میریزیم. یکبار دیگه این ترتیب رو تکرار میکنیم و لایه آخر پنیر میریزیم. چندتا سیب زمینی اضافه اومد و من لهشون کردم و تو دستم گردشون کردم و واسه قشنگ تر شدنش روی لایه آخر چیدم. داخل فر 180 درجه به مدت نیم ساعت میذاریم و چند دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روی گراتن طلایی بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲