🔶مسقطی 🔸مواد لازم: ▫️نشاسته ۲۰۰ گرم ▫️شکر ۴۰۰ گرم ▫️آب ۱.۵ لیتر ▫️گلاب ۰.۵ فنجان ▫️روغن ۱۰۰ گرم ▫️هل ۵۰ گرم 🔸طرز تهیه : نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و دانه های هل را را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود ، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود ، بعد در دیس میریزیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی می بریم و ممکن است در این مایه ۱۰۰ گرم خلال بادام بود داده بریزیم . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲