🔶مسقطی
🔸مواد لازم:
▫️نشاسته ۲۰۰ گرم
▫️شکر ۴۰۰ گرم
▫️آب ۱.۵ لیتر
▫️گلاب ۰.۵ فنجان
▫️روغن ۱۰۰ گرم
▫️هل ۵۰ گرم
🔸طرز تهیه :
نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و دانه های هل را را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود ، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود ، بعد در دیس میریزیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی می بریم و ممکن است در این مایه ۱۰۰ گرم خلال بادام بود داده بریزیم .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲