سوپ قارچ با سبزیجات
.
مواد لارم:
250 گرم قارچ
1 عدد هویج
1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1-2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری پر از آرد
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4.5-5 لیوان آب گرم
1 لیوان شیر گرم
شوید یا جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل
چاشنی سبزیجات (اختیاری)
.
طرز تهیه:
هویج، فلفل کاپیا، فلفل سبز، پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید،روغن زیتون و کره را در قابلمه مناسبی گرم کنید،پیاز و سیر را 1 دقیقه تفت دهید،سپس هویج های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید،بعد قارچ ها را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و در آخر فلفل ها را اضافه کنید و نیم دقیقه با هم تفت دهید،سپس آرد را اضافه کرده و با سبزیجات به مدت 1 دقیقه تفت دهید و بعد آب جوش را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه می پزیم و هر از گاهی هم می زنیم و در پایان پخت، حرارت را کمی کم کنید، 1 لیوان شیر گرم، نمک و فلفل و شوید یا جعفری را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و بعد از 10 دقیقه استراحت سرو کنید،نوش جان
#افطار
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲