موادلازم: بیسکوییت لِیدی فینگر 1 بسته بزرگ حدودا 20 عدد برای این مقدار کیک لازمه شیر نصف پیمانه خامه صورتی 1 پاکت 200 گرمی شکلات چیپسی 240 گرم شکلات تخته ای برای تزئین به میزان دلخواه طرزتهیه: خب اول از همه لیدی فینگر هارو به 3 تکه برش بدین بریزین تو ظرف بزارین کنار شیر و خامه رو بزارین رو حرارت خیلی ملایم تا خامه حل شه و به جوش بیاد نیاز نیست قل بزنه حواستون باشه فقط باید داغ شه تا دیدین میخواد به جوش بیاد و قل بزنه خاموشش کنین و نزارین بجوشه حالا شکلات هارو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا یکدست شکلات ها اب شه و سس براق و یکنواختی داشته باشین حالا بزارین سس ولرم شه و کامل از حرارت بیفته کم کم به بیسکوییتها اضافه کنین و بیسکوییت هارو زیر و رو کنین تا تمام قسمت ها به سس شکلات اغشته بشه سعی کنین با لطافت هم بزنین که بیسکوییت ها له و پودر نشن اینجوری بافت شیک تری پیدا میکنه حالا کف و دیواره های قالب دلخواهتون رو کاغذ روغنی بچینین و مواد رو به قالب انتقال بدین و به کمک لیسک داخل قالب فیکسش کنین بزارین 30 دقیقه تا 1 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره حالا شکلات تخته ای رو بن ماری کنین و صبر کنین کمی از حرارت بیفته و روی کیک یکنواخت بریزین و پخشش کنین کیک رو بزارین 3 ساعت تو یخچال تا حاضر شه بعد از 3 ساعت کیک ما اماده ی سرو هستش😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲