#کوکی_ترکدار_کاکائویی🍫
مواد لازم:
100گرم کره در دمای اتاق
1عدد زرده تخم مرغ
1استکان پودر شکر(70گرم)(شکر را با آسیاب پودر کنید)
1لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
2قاشق غذاخوری کاکائو
2قاشق غذاخوری پودر بادام
طرز تهیه:
کره را در یک ظرف ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا قوامی مانند خامه داشته باشد سپس پودر شکر را افزوده و با هم ترکیب کنیدو هم بزنید. زرده تخم مرغ هم اضافه کنید هم زدن را ادامه دهید. در این مرحله مواد خشک را الک کرده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم بدست بیاید که به دست نچسبد.(مقدار آرد را از چیزی که در مواد اولیه معین شده بیشتر نریزید) خمیر آماده شده را روی کاغذ روغنی گذاشته و به کمک کاغذ روغنی آن را به شکل رول بلند در آورید و 1 ساعت در یخچال بگذارید بماند .بعد از این مدت از یخچال در آورید و از کاغذ روغنی خارج کنید و همه جای ان را با فرچه سفیده تخم مرغ بمالید به صورتیکه اصلا جای خالی نماند. در این مرحله با پودر شکر آغشته کنید و به ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید. در سینی فر کاغد روغنی پهن کنید و خمیر های برش زده را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه با کنترل (فر ها متفاوت هستن) و به مدت 10 دقیقه بپزید و بدلخواه تزیین کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲