باقالی 200 گرم،برنج 2 پیمانه شوید 150 گرم مرغ 2 تکه،پیاز 1 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه زعفران دمکرده به میزان دلخواه ابتدا باقالی رو به مدت ده دقیقه تو آبجوش ریخته و کفش رو میگیریم، با اینکار از کدر شدن غذا جلوگیری میشه. سپس آبکش میکنیم.بعد از خالی کردن آب برنجی که از قبل تو آب و نمک خیساندیم اون رو تو آبجوش و نمک ریخته یکم هم زده، سپس باقالی رو اضافه میکنیم و شوید تازه رو میریزیم، ده دقیقه صبر کرده، آبکش میکنیم و میذاریم دم بکشه. پیاز رو نگینی خرد کرده و توی روغن تفت میدیم، مرغ رو اضافه کرده، نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم، بعد از تفت دادن مقداری آب ریخته میذاریم مرغ بپزه.در آخر مقداری از زعفرون دمکرده رو روی مرغ ها ریخته و بقیه رو با مقداری از برنج آماده شده مخلوط کرده و بعنوان تزئین روی دیس برنج میریزیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲