#حلوای ضیابری(گیلان)
مواد لازم:
🔸آرد برنج: ۲۰۰ گرم
🔸عسل: ۲۵۰ گرم
🔸کره گاوی آب شده: ۴ قاشق غذا خوری
🔸گردو خرد شده: به مقدار لازم
🔸هل دارچین،زنجبیل: از هرکدام ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
آرد برنج رو در حد اینکه بوی خامیش گرفته بشه تفت می دیم
عسل رو حرارت ملایم گذاشته تا گرم و روان بشه
کره گاوی رو آب کرده و دوغش و بگیرید سپس عسل و کره رو به آرد برنج اضافه کرده تا خمیر نرم بدست بیاد
این خمیر نه به ورز دادن زیاد نیاز داره نه به استراحت،باید سریع کار کنید نباید مواد سرد بشن باید ولرم باشن همه شون
خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کرده سپس سطح کار رو کمی آرد می پاشیم و خمیر رو پهن می کنیم (کناره های خمیر رو با چاقو مرتب کنید و به شکل مربع دربیارید)
روش گردو ، هل و دارچین و زنجبیل پاشیده و به صورت پاکتی می پیچیم.
✅باید موقع کار تمام مواد ولرم باشه تا راحت تر خمیر درست شود
✅اگه موادتون سرد شد در حین کار یک کاسه آب داغ که بخار داره کنار دستتون باشه و مواد رو داخل ظرف رو اون بزارید تا دوباره گرم بشه.
✅باید پنجاه تا صد گرم آرد اضافه تر کنار بگذارید که برای پهن کردن خمیر باید تفت داده باشید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲