#کاپ_کیک_کشمشی_بدون_فر
تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر یک پیمانه....شیر نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پور دو قاشق چایخوری...کشمش یک سوم لیوان
تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن میزنیم تا حجیم بشه بعد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد شیر و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...و در آخر کشمشا رو اضافه میکنیم...
نکته:برای اینکه کشمش ته کیک نره کشمش باید از قبل خیس بشه بعد تو آرد غلتونده بشه
.
قبل اینکه کارتون و شروع کنید قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه شعلشم کم باشه ... مواد کیک و میریزیم تو کپسولای کاغذی نسوز ؛ تو قابلمه هم سه پایه فلزی یا الک میزاریم من الک گذاشتم بعد کپسولا رو میزاریم رو الک و در قابلمه که حتما روش دمکنی گذاشتیم و میبندیم و چهل و پنج دقیقه زمان میدیم تا بپزن ؛ شعله باید کم باشه مثل زمانی باشه که برنج دم میکنیم بعد پختم تا یک ربع در قابلمه رو باز نکنید ؛ اگر دوست دارید روش طلایی بشه قالبا رو برگردونید و زمان بدین تا رنگش عوض شه
من روش گاناش ریختم میتونید خامه هم بزنید ... این تعدادی که تو عکس میبینید و با نصف دستور درست کردم
دوستانی که میخوان تو فر یا توستر درست کنن کپسولا رو بزارن تو سینی فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست الی سی دقیقه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲