8.87M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آرد ۲۵۰ گرم حدودا ۱ لیوان+ 2/3 لیوان، کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان، پودر قند ۳ ق غ سر صاف، پودر هل ۱ ق م، وانیل کمی، مغز گردو، پودر قند و پودر هل و پودر پسته برای تزیین ➖روغن شکر هل و وانیل را با همزن دستی یا برقی ۳ الی ۴ دقیقه هم میزنیم. ➖مقدار آرد تقریبی است تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد ➖۲ساعت شیرینی ها را در یخچال استراحت می‌دهیم. بعد در فر 170 درجه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه میپزیم تا زیر شیرینی‌ها تغییر رنگ دهد. 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲