😍 انار دون شده یک لیوان و نیم پودر ژله انار یک بسته بیسکوییت پتی بور نصف بسته  شیر سرد ۳ لیوان  شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ) نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ) کره ۲۵ گرم (۱ ق غ) وانیل نوک قاشق طرز تهیه : اول پودر ژله انار را در یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و میزاریم سرد بشه .قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب کرده نصف ژله رو داخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه دونه های انار و روی ژله میریزیم و باقی ژله انار را روش میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم تا نیم بند بشه برای قسمت کیک  نشاسته ، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم .بعد از حرارت برداشتم‌ گذاشتم کمی خنک بشه نصفش کردم و به یه نصف بیسکویتها رو اضافه کردم و بقیه رو ریختم داخل قالب توی هر ظرف و هر نوع قالبی میشه درست کرد  در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال .هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل ۵ساعت بمونه . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲