اگر با گوشت درست کرده بودم انقدر خوشمزه نبود انقدر خوب بود که از خوردن آن سیر نشویم
مواد
2 لیوان آب (400 میلی لیتر)
1 لیوان چای روغن (100 میلی لیتر)
تخم مرغ 1 عدد (روی زرده)
1 قاشق غذاخوری مخمر
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
5 فنجان آرد (کنترل را اضافه کنید)
برای داخل
4 عدد پیاز
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز
نصف دسته جعفری
100گرم پنیر چدار
برای سس
2 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف لیوان چای روغن
تمام مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم و خمیر بسیار نرمی به دست می آوریم که کمی به دست می چسبد، خمیر آخر را با روغن جمع می کنیم و روی آن را با کش می پوشانیم و به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم
برای قیمه، پیازها را به صورت نیم ماه خرد کنید، 2 تا 3 دقیقه در روغن تفت دهید، ادویه و جعفری را اضافه کنید، مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود
خمیرهای تخمیر شده را داخل سینی 30 سانتی متری روغن انداخته و خمیر را روی سینی پهن کرده و پنیر چدار رنده شده را روی آن قرار می دهیم وسط آن را فشار دهید و روی سینی بریزید و مواد سس را با هم مخلوط کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه بپزید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲