فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر با گوشت درست کرده بودم انقدر خوشمزه نبود انقدر خوب بود که از خوردن آن سیر نشویم مواد 2 لیوان آب (400 میلی لیتر) 1 لیوان چای روغن (100 میلی لیتر) تخم مرغ 1 عدد (روی زرده) 1 قاشق غذاخوری مخمر 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 5 فنجان آرد (کنترل را اضافه کنید) برای داخل 4 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز نصف دسته جعفری 100گرم پنیر چدار برای سس 2 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد زرده تخم مرغ نصف لیوان چای روغن تمام مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم و خمیر بسیار نرمی به دست می آوریم که کمی به دست می چسبد، خمیر آخر را با روغن جمع می کنیم و روی آن را با کش می پوشانیم و به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم برای قیمه، پیازها را به صورت نیم ماه خرد کنید، 2 تا 3 دقیقه در روغن تفت دهید، ادویه و جعفری را اضافه کنید، مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود خمیرهای تخمیر شده را داخل سینی 30 سانتی متری روغن انداخته و خمیر را روی سینی پهن کرده و پنیر چدار رنده شده را روی آن قرار می دهیم وسط آن را فشار دهید و روی سینی بریزید و مواد سس را با هم مخلوط کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه بپزید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲