🍲آش چغندر🍀🍀🍀🍀
🥣مواد لازم
🧊لبو: ۱ کیلو
🧊رشته آش: ۲۵۰ گرم
🧊قره قروت: ۲۰۰ گرم
🧊نعناع داغ: به مقدار لازم
🧊نخود: نصف پیمانه
🧊لوبیا: نصف پیمانه
🧊عدس: نصف پیمانه
🧊نمک: به مقدار لازم
🧊فلفل: به مقدار لازم
📝ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل در آب بگذارید تا خیس شوند.
لبوها را به خوبی شسته، پوست آنها را بگیرید و در قابلمهای بگذارید تا کاملا پخته شوند.
نخود و لوبیایی را که از قبل در آب گذاشته و خیس کردهاید به همراه عدس نیز در قابلمهای دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند.
لبوهایی را که پخته شدهاند را به قطعات کوچک خرد کرده و یا رنده کنید.
لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته نیز بپزد.
در آخرین مرحله ادویهها و قرهقروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از پخت کامل آش نعناداغ را به عنوان تزئین آش آماده کرده، آش چغندر را در ظرف مناسب با نعناع تزئین کرده و سپس نوشجان کنید.
🍲
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲