🍲آش چغندر🍀🍀🍀🍀 🥣مواد لازم 🧊لبو: ۱ کیلو 🧊رشته آش: ۲۵۰ گرم 🧊قره قروت: ۲۰۰ گرم 🧊نعناع داغ: به مقدار لازم 🧊نخود: نصف پیمانه 🧊لوبیا: نصف پیمانه 🧊عدس: نصف پیمانه 🧊نمک: به مقدار لازم 🧊فلفل: به مقدار لازم 📝ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل در آب بگذارید تا خیس شوند. لبوها را به خوبی شسته، پوست آنها را بگیرید و در قابلمه‌ای بگذارید تا کاملا پخته شوند. نخود و لوبیایی را که از قبل در آب گذاشته و خیس کرده‌اید به همراه عدس نیز در قابلمه‌ای دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند. لبوهایی را که پخته شده‌اند را به قطعات کوچک خرد کرده و یا رنده کنید. لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته نیز بپزد. در آخرین مرحله ادویه‌ها و قره‌قروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید. بعد از پخت کامل آش نعناداغ را به عنوان تزئین آش آماده کرده، آش چغندر را در ظرف مناسب با نعناع تزئین کرده و سپس نوش‌جان کنید. 🍲 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲