🍛بادمجان پلو🍛 🍣مواد اولیه: 🥣برنج: یک کیلوگرم 🍆بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم 🧅پیاز سرخ‌شده: یک پیمانه 🥩گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم 🍅گوجه‌فرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد 🥫رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری 🍾روغن: نصف پیمانه 🧂نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم 🥣طرز تهیه🥣 برای تهیه بادمجان پلو در ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت را تفت می‌دهیم. می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲