#کیک_توت_فرنگی😍❤️
یک دوم پیمانه شکر,یدونه تخم مرغ, یک دوم قاشق چایخوری وانیل را با همزن برقی میزنیم تا پف کند و کشدار شود.
یک دوم پیمانه شیر و یک سوم پیمانه روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
یک پیمانه ارد و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر را در دو مرحله ب مواد اضافه کرده و بهم میزنیم تا یکدست شود.
مواد کیک را درون قالب تارت میریزیم و توت فرنگی ها را روی مواد کیک میگذاریم.
کیک را درون فر175درجه سانتی گراد و به مدت 30دقیقه قرار میدهیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲