بانوفی پای 🍧🍧🍧🍧 مواد لازم برای2️⃣ نفر 🔹بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک) ۷۰ گرم 🔹موز (حلقه شده) ۲ عدد 🔹پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری 🔹خامه‏ ۲۳۵ گرم 🔹کارامل ۳۰۰ گرم طرز تهیه☺️😋👇 ✅مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید. ✅همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده ✅ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید ✅سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید. ✅حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید). ✅خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید. ✅روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید ✅حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید. ✅در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید. از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲