بانوفی پای
🍧🍧🍧🍧
مواد لازم
برای2️⃣ نفر
🔹بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک) ۷۰ گرم
🔹موز (حلقه شده) ۲ عدد
🔹پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری
🔹خامه ۲۳۵ گرم
🔹کارامل ۳۰۰ گرم
طرز تهیه☺️😋👇
✅مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید.
✅همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده
✅ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید
✅سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید.
✅حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
✅خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.
✅روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید
✅حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.
✅در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.
از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲