طرز تهیه 🧡
تخم مرغ + شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید کرمی و حجیم که شد به ترتیب شیر و روغن اضافه کنید بعد ارد سفید و بیکینگ پودر روی مواد الک کنید در آخر ارد سمولینا بریزید در حد یکدست شدن با همزن بزنید کف قالب ها کپسول کاغذی بندازید و ⅔ قالبو پر کنید کرم توی قیف بریزید و روی مواد کیک بریزید سپس در فر بمدت ۳۵ دقیقه بپزید بعد از پخت کیک کمی اریب بزارید تا بخار و داغیش از بین بره و سپس شهد خنک شده روی کیک بزنید و تزیین کنید🧡
دوستان ارد سمولینا جایگزین نداره اگه بخوایید با ارد سفید جایگزینش کنید کاملا بافت کیکتون عوض میکنه ، ارد سمولینا در لوازم قنادی ها موجوده🧡
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲