املت دنور
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شیر ۱/۲ فنجان
ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۱/۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
قارچ ۸ عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
کره برای سرخ کردن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را کمی تفت می دهیم تا نرم شود
۲- تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود
۳- کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود
۴- قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم
۵- نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم
۶- در تابه را می گداریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲