املت دنور مواد لازم تخم مرغ بزرگ ۴ عدد شیر ۱/۲ فنجان ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم فلفل سبز دلمه ای ۱/۲ عدد پیاز کوچک ۱ عدد قارچ ۸ عدد پنیر چدار ۱۰۰ گرم کره برای سرخ کردن به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را کمی تفت می دهیم تا نرم شود ۲- تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود ۳- کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود ۴- قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم ۵- نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم ۶- در تابه را می گداریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲