#شیرینی_پودری_نارگیلی
حتما پودر نارگیل رو آسیاب کنید که شیرینی براحتی قالب بخوره. بعد از اضافه کردن آرد و پودر نارگیل با حوصله خمیر رو توی مشت فشرده کنید تا یکدست بشه و از حالت پودری خارج بشه.
برای پهن کردن خمیر: خمیر رو کم کم بین دو نایلون بذارید و وردنه رو روش به آرومی فشار بدید. مثل شیرینی نخودچی. ضخامت خمیر رو حدود 7 میل گرفتم.بعد از قالب زدن روی شيرينی ها رو بجای پودر پسته، تخم خرفه پاشيدم. ده دقيقه در فر 180 درجه كه زياد هم داغ نبود گذاشتم. كف فر هم سينی خالی بود. از روغن صاف استفاده كردم.کمی وانیل توی مواد مخلوط کردم. بعد از پخت تا یکی دو ساعت بهیچ وجه بهش دست نزنید والا پودر میشه.
آرد ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۵۰ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
روغن جامد ۶۰ گرم
پودر پسته برای تزیین
روغن و پودر شکر رو می زنیم تا سفید بشه. آرد و پودر نارگیل رو که توی غذاساز ریختیم و خوب پودر کردیم اضافه می کنیم. کمی می زنیم تا یه دست بشه. نیم ساعت تو یخچال استراحت.با وردنه به قطر ۱ سانت باز می کنیم.روش پودر پسته می ریزیم ..کمی وردنه می کشیم کاتر می زنیم. دمای فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲