مواد لازم 2 لیوان انجیر خشک 200گرم بیسکویت پتی بور نصف لیوان گردوی اسیاب شده 3/4لیوان پودر شکر سه عدد سفیده ی تخم مرغ 1قاشق چای خوری دارچین و وانیل برای تزئین 80گرم شکلات یک فنجان پودر پسته طرز تهیه انجیر نگینی خرد شده رو داخل یک کاسه بریزید روش بیسکوییت پتی بور پودر شده بریزید. پودرگردو،پودرشکر،سفیده ی تخم مرغ،دارچین،وانیل رو اضافه کنید خوب ورز بدین. از خمیر به اندازه ی کمی بزرگتر از فندق بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده ی160درجه 15دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن اول داخل شکلات اب شده بغلطونید بعد سرشو داخل پودر پسته بغلطونید و 15_20دقیقه داخل یخچال بزارید سرو کنید. 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲