کیک کشمشی ۱۵۰ گرم کره نرم شده یک و یک دوم لیوان شیر یک قاشق غذاخوری بکینگ پودز ۲۵۰گرم شکر ۳عدد تخم مرغ ۳۰۰الی ۳۵۰گرم ارد اگه تخم مرغاتون بزرگ بود ۳۵۰گرم بزنین وانیل کمی کشمش یک لیوان سرخالی کره و شکر رو باهمزن کمی میزنیم بعد وانیل و دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه و هر بار با همزن دو دقیقه میزنیم بعد اردو بکینگ پودر رو مخلوط و الک میکنیم و تو سه مرحله همراه با شیر به موادمون اضافه میکنین یعنی کمی ارد بعدشیر تا تموم بشن و هر بار با لیسک مخلوط میکنیم و در اخر کمی با دور کند همزن هم میزنیم کشمش رو شسته کمی ابش میگیریم و با یک قاشق غذاخوری ارد مخلوط میکنیم قالب رو با روغن جدا کننده چرب و یک سوم مواد رو داخل قالب میریزیم و به بقیه مواد کیک کشمش رو اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم و تو فر از قبل داغ شده با دمای۱۶۰درجه به مدت حدودا ۵۰تا۶۰دقیقه میزاریم تا روی کیک طلایی شه و کامل بپزه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲