#ژله_چرخشی
ژله آلوورا : ۲ بسته
آبجوش : یک ونیم لیوان
شیر : یک ونیم لیوان
ژله پرتقالی : نصف بسته
ژله طالبی : نصف بسته
ژله بلوبری : نصف بسته
ژله توت فرنگی : نصف بسته
ابتدا ۲ بسته ژله آلوورا رو با یک ونیم لیوان آبجوش به روش بن ماری حل میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه و میذاریم کنار تا کاملا خنک و هم دمای محیط بشه🌺
وقتی که ژله خنک شد شیر را کم کم و در طی چند مرحله به ژله آلووورا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم (در طی چند مرحله شیر رو اضافه کنید تا شیر نبره)
و قالب ژله رو با روغن کمی چرب میکنیم بعد ژله رو میریزیم تو قالب و به مدت حداقل ۳ ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده
بعد وقتی که ژله بست ژله رو به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و ۴ قسمت رو بیرون میاریم و میریزیم تو کاسه تا برای بعدا دوباره استفاده کنیم
بعد ژله های رنگی رو با نصف پیمانه آبجوش به روش بن ماری حل میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه و میزاریم کنار تا کاملا خنک بشه
بعد تو قسمتهای خالی شده میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده
وبعد اون قسمتهای که خالی کرده بودیم و تو کاسه ریخته بودیم رو روی بخار کتری دوباره ذوب میکنیم و روی ژله میریزیم ومیزاریم تو یخچال تا کاملا ببنده
ودرنهایت دور قالب رو با چاقو آزاد میکنیم و به مدت چند دقیقه میزاریم تو آب داغ و بعد در ظرف سرو بر میگردونیم
نوش جان😍
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴