فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله آلوورا : ۲ بسته⁣ آبجوش : یک ونیم لیوان⁣ شیر : یک ونیم لیوان⁣ ژله پرتقالی : نصف بسته⁣ ژله طالبی : نصف بسته⁣ ژله بلوبری : نصف بسته⁣ ژله توت فرنگی : نصف بسته⁣ ⁣ ابتدا ۲ بسته ژله آلوورا رو با یک ونیم لیوان آبجوش به روش بن ماری حل میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه و میذاریم کنار تا کاملا خنک و هم دمای محیط بشه🌺⁣ ⁣ وقتی که ژله خنک شد شیر را کم کم و در طی چند مرحله به ژله آلووورا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم (در طی چند مرحله شیر رو اضافه کنید تا شیر نبره)⁣ ⁣ و قالب ژله رو با روغن کمی چرب میکنیم بعد ژله رو میریزیم تو قالب و به مدت حداقل ۳ ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده ⁣ بعد وقتی که ژله بست ژله رو به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و ۴ قسمت رو بیرون میاریم و میریزیم تو کاسه تا برای بعدا دوباره استفاده کنیم⁣ ⁣ بعد ژله های رنگی رو با نصف پیمانه آبجوش به روش بن ماری حل میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه و میزاریم کنار تا کاملا خنک بشه⁣ ⁣ بعد تو قسمتهای خالی شده میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده ⁣ وبعد اون قسمتهای که خالی کرده بودیم و تو کاسه ریخته بودیم رو روی بخار کتری دوباره ذوب میکنیم و روی ژله میریزیم ومیزاریم تو یخچال تا کاملا ببنده ⁣ ودرنهایت دور قالب رو با چاقو آزاد میکنیم و به مدت چند دقیقه میزاریم تو آب داغ و بعد در ظرف سرو بر میگردونیم ⁣ نوش جان😍 ━••♥️⃟🍃••━ ☫سیاست دشمنان مهدویت @syasatmahdaviyat 🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴