شب يلدا و مهمونياى پاييز و زمستون ميزتو با اين لبوپلوى خوشمزه ،جذاب و رنگى كن هم مجلسيه هم خيلى راحت آماده ميشه
برنج ٣_٤ پيمانه
لبو پخته ٢_٣ عدد
كره و روغن براى تفت دادن لبوها
آب ليمو ترش ٣ ق غذاخورى
نمك و فلفل
❌ميتونين از لبوى خام هم استفاده كنين زمان تفت دادنتون بيشتر ميشه تا لبوها نرم بشن
فيله مرغ و يا رون مرغ ٣٠٠_٥٠٠ گرم
پياز ١ عدد درشت
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زرشك ١/٣ پيمانه
خلال بادوم ١/٢ پيمانه
زعفرون به مقدار لازم
◀️مقدار مواد دست خودتونه
◀️زرشك رو حتما ريگ شور كنين و خلال بادوم رو تو كمى گلاب نيم ساعت خيس بدين
◀️براى ته قابلمه بهتره كاغذ روغنى استفاده بشه تا لبوها خوش رنگ بمونن
ميتونين ته قابلمه كمى زعفرون هم اضافه كنين
بعد تهديگ لبو برنج ابكش شده ،مود ميانى ،لبوهاى تفت داده شده و دوباره برنج
◀️اخرسر زعفرون و كره يادتون نره😉
◀️١ساعت با حرارت ملايم زمان بدين برنج دم بكشه
࿐჻ᭂ⸙🍃🥀🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🏴🥀💔🥀🏴🌴