.
#کیک_یلدایی
موادی که برای کیک لازم داریم:
تخم مرغ. چهار عدد
شکر. یک لیوان
وانیل. نصف قاشق چایخوری
اسفناج خام ۱۷۰ گرم معادل یک لیوان پخته
روغن. ۱/۲پیمانه
آرد. دو لیوان
بیکینگ پودر. یک ق غ
مواد لازم برای کرم وانیلی:
نشاسته ذرت. دو ق غ
آرد. یک. ق غ
شکر. سه. ق غ
شیر. دو لیوان
کره. یک ق غ
وانیل کمی
برای قسمت بریلوو:
آب انار. یک لیوان
نشاسته ذرت. یک. ق غ
شکر. دو ق غ
وانیل کمی
همه رو با هم ترکیب کنید و بگذارید روی حرارت کم تا یواش یواش به غلظت برسه
بعد بگذارید کامل سرد بشه بعد استفاده کنید☺️
دمای فر گازی ۱۸۰ بمدت سی تا چهل دقیقه
حتما خودتون چک کنید کیک رو
دمای فر برقی. ۱۶۰ درجه بمدت. ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
اسفناج روچه جوری پوره کنیم؟
بخار پز کنید آب اضافیش رو بگیرید و با هر وسیله ایی که داره کاملا پوره کنید. من از گوشتکوب برقی استفاده کردماگر خواستید داخل قابلمه درست کنید
حتما از شعله پخش کن استفاده کنید
و داخل قابلمه یه رینگ بگذارید و کمی آب داخل قابلمه بریزید و از ۱۵دقیقه قبل زیرش روشن باشه
بعد قالب کیک رو بگذارید داخلش و دمی بگذارید بمدت ۴۰ دقیقه
━••♥️⃟🍃♥️⃟🍃••━
♥️⃟🍃