7.57M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍮 📌مواد لازم: ژله انار ۱ بسته ژله آلوئه ورا ۱ بسته شیر ۳ لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه صبحانه ۱ بسته شکر ۸۰ گرم یا نصف پیمانه وانیل ۱ ق غ انار دون شده برگ ترخون ✅طرز تهیه: اول یک بسته ژله انار را حل میکنیم و داخل یخچال میره تا خودشو بگیره تو این فاصله شیر و شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم روی حرارت که شکر حل بشه( حتما بعدش بزارید که خنک بشه و هم دما محیط بشه ) بعد از اینکه خنک شد بهش ژلاتین حل شده و خامه رقیق شده با شیر را اضافه میکنیم و نصف مواد را داخل قالب چرب شده میریزیم و وقتی داخل یخچال خودشو گرفت ژله انار را اضافه میکنیم و باقی مواد شیری را میریزیم و میره داخل یخچال تو این فاصله هم ژله آلوئه ورا را حل میکنیم و داخل قالب ریخته و بعد از خنک شدن با انار ‌و برگ ترخون تزیین و مجدد ژله آلوئه ورا میره داخل یخچال و در اخر مواد شیری را روی ژله آلوئه ورا میزاریم و اطرافش را با باقی ژله آلوئه ورا ،انار و برگ ترخون پر میکنیم و میزاریم داخل یخچال نکته مهم اینه که: ژله آلوئه ورا را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و مرحله به مرحله به مواد اضافه میکنیم و اینکه قالب ها در ۳ سایز متفاوت باشند یا خودتون به ترتیب برش بزنید ━••♥️⃟🍃••━