بهترین و طبیعی ترین روش بهبود طعم زیتون 🚿خیساندن زیتون در اب طبیعی یکی از بهترین روش های بهبوئد طعم آن است. این روش از نظر سلامتی🙋 بهترین است زیرا بدون افزودن هیچگونه مواد خاصی انجام می شود اما زمانبر است. 🔻زیتون ها را در یک قابلمه فرو کنید و روی آن ها را کاملا با آب سرد بپوشانید. آب را دو بار در روز، صبح و عصر و به مدت دو هفته عوض کنید. در نهایت بعد از دو هفته زیتون ماده تلخ خود را از دست می دهد. البته بعد از هفته اول می توانید کم کم زیتون را بچشید و اگر میزان تلخی آن قابل تحمل بود؛ آن را درون مقداری آبو نمک ریخته و شروع به استفاده کنید🔺 جهت ثبت سفارش😍🥳 @t_s_taromadmin https://eitaa.com/t_s_tarom