چطور تلخی زیتون‌ها را با محلول آب و نمک از بین ببریم؟! 🧂⛲در آب‌نمک: چه زیتون سبز باشد چه سیاه، می‌توانید آن‌ها را در شیشه‌های استریل‌شده در محلولی از آب و نمک نگهداری کنید. ♻️ابتدا این محلول را بجوشانید و سپس بگذارید خنک شود. برای طعم‌دهی بهتر، می‌توانید برگ معطر ساده هم به آن اضافه کنید. نسبت‌ها به این صورت است: ۱ کیلوگرم زیتون، ۱ لیتر آب و ۱۰۰ گرم نمک. با این روش، زیتون‌های سفت و خوش‌طعم به مدت یک سال در دسترس شما خواهند بود. جهت ثبت سفارش😍🥳 @t_s_taromadmin https://eitaa.com/t_s_tarom