✴️کرونا با ظرفیت بالای ایران شکست میخورد / باز هم توان داخل به داد مملکت رسید
🔹در شرایط شیوع کرونا در سراسر کشور کمبود اقلام بهداشتی از جمله ماسک این شائبه را ایجاد می کند که آیا ما توان تولید نداریم و یا اینکه تحریم مانع است اما مسئله تحریم داخلی است.
🔸این روزها که ویروس کرونا جهان را به تقلا واداشته است و آمار کشورهای درگیر به بیش از ۷۵ کشور رسیده است ایران نیز همچون دیگر کشورها در جهت ریشهکن کردن این ویروس در تکاپوست. تفاوت ایران در کنترل و درمان کرونا ویروس با دیگر کشورهای درگیر، ظرفیت بالای ایران درزمینه مبارزه با این ویروس را نشان میدهد تا آنجا که بنابر آمار رسمی سازمان بهداشت جهانی ایران بعد از چین (بالاتر از ژاپن و کره جنوبی) تا کنون در درمان بیماران کرونا رتبه دوم را کسب کرده است.
🔹کشورهای درگیر با کرونا چه میکنند
نحوه برخورد کشورهایی مانند آلمان، انگلیس و ازجمله ایتالیا با این ویروس شاید بتواند ظرفیت ایران را بیشتر نمایان کند. در نشست خبری که در ایتالیا برگزار گردید مقامات دولتی این کشور فقط از مهار احتکارگران و برخورد با آنان سخن به میان آورند در درصورتیکه بعد از شیوع بیماری در ایران مقامات کشورمان اولین چیزی که در برخورد با این ویروس بیان کردند افزایش تولید مواد بهداشتی موردنیاز در برابر این ویروس بود.
🔸در شرایط بحرانی به جایی وابسته نیستیم
به تازگی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری نانو با اشاره به اینکه حتی کشورهای ژاپن، انگلیس و آلمان هم توان تولید ماسکهای نانو الیاف را ندارند به توافق با دو شرکت تولید کننده در کشور جهت تولید ۱۵ میلیون ماسک نانویی به منظور رفع نیاز داخلی اشاره کرد. لازم به ذکر است ایران دارای ۱۳ شرکت تولید ماسک است که با افزایش ظرفیت این شرکتها به تامین نیاز داخلی میپردازد و به گفتهی مسئولان مربوطه در وزارت صمت روزانه ۱.۵ میلیون انواع ماسک بهداشتی تولید میشود. از طرفی مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صمت از اعلام آمادگی تولیدکنندگان برای توزیع روزانه ۴.۵ میلیون ماسک خبر داده است.
🔹این موضوع ظرفیتهای اقتصادی ایران را نشان میدهد از جمله:
۱- ایران دارای توان تولید اقلام بهداشتی و تجهیزات پزشکی است و میتواند بیش از این از ظرفیت خالی کارخانههای خود بهره بگیرد.
۲- مواد اولیه موجود است چرا که در غیر این صورت با توجه به تحریمها وشیوع گستردگی کرونا در جهان امکان افزایش تولید وجود نداشت.
۳- نیروی کار در ایران میتواند ظرفیت تولید را ۲۴ ساعته و با بیشترین میزان به حرکت درآورد.
۴- فنآوری و دانش تولید متخصصان داخلی در زمینهی اقلام بهداشتی و تجهیزات پزشکی از حد بالا و قابل اتکایی برخوردار است.
بنابراین چنین ظرفیتهایی با توان داخلی بالا، در کنار مهارت پزشکان، پرستاران و کادر درمان ایران را به دومین کشور درزمینه درمان این بیماری شایع حتی بالاتر از کره و ژاپن قرار داده است. در این میان آنچه مثل همیشه ایران را مثالزدنی کرده است، مشارکت و بهکارگیری همه ظرفیتها اعم از انسانی و اقتصادی است که یک جهاد چشمگیر در از بین بردن این ویروس را رقم میزند.
#حمیده_عزیزی
🌷با
#انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم همراه باشید:
🌷
@Analysts