📌 زیرساختهای لازم برای مشارکتهای اجتماعی در توسعه مهارت فراهم شود/عدم توجه لازم به عوامل اجرایی این سازمان به دلیل کملطفی گذشته جبران شود
اسماعیلی عضو کمیسیون اجتماعی:
🔹یکی از ارکان مهم پیشرفت و توسعه کشور باتوجهبه رشتههای فنی و حرفهای و مهارتی است و به دلیل همین اهمیت نام سازمان فنی و حرفهای کشور به «سازمان ملی مهارت» تغییر پیدا کرد.
🔹در برنامه پنجساله هفتم توسعه هدفگذاری کردیم که در پایان برنامه باید سهم رشتههای فنی و مهارتی در آموزشوپرورش به ۵۰ درصد و در دانشگاهها به ۴۰ درصد برسد.
🔹رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای باید مقبولیت عمومی داشته باشد که بتواند در زیرمجموعه خود انگیزههای لازم را ایجاد کند.
🔹یکی از مشکلات و گلهمندیهایی که در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای وجود دارد، عدم توجه لازم به عوامل اجرایی این سازمان عریضوطویل است که متأسفانه به دلیل کمتوجهی و کملطفیهایی که درگذشته بوده، شاهد هستیم.
🔹رئیس این سازمان باید بتواند انگیزههای لازم برای زیرمجموعه، عوامل اجرایی و مربیان خود ایجاد کند تا همه با یک تفکر سیستمی بتوانند اهداف این سازمان مهم را تعقیب کنند و به نقطه مطلوب برسانند.
🔹مدیریت سازمان مهم و اثرگذاری مانند سازمان ملی مهارت باید بتواند یک تعامل بسیار خوب و منطقی بین مردم، بهویژه جامعه هدف سازمان و مسئولان ایجاد و برقرار کند و بتواند زیرساختهای لازم را به کمک این مشارکتها به سرانجام برساند.
📣 اخبار بروز👇👇👇
🌴🌐 📢🕌 طبس چهارمین شهر زیارتی کشور
فعالیت کانال طبس شهر من در ایتا
دوستان خودتان را از طریق لینک زیر دعوت نمایید 👇
🌴
@tabasshahrman🌴