⚠️عوامل تشدید و جای جوش ◾️مصرف موز، نارگیل، مربا، فلفل ◾️بادنجان، ارده شیره، کنجد ◾️ عسل، چیپس، پفک، غذاهای صنعتی ◾️ غذاهای چرب، خامه، سس ◾️شیرینی های قنادی و زرده تخم مرغ ◾️و همچنین استحمام و شستشو بیش از حد با آب گرم ◾️ و مصرف لوازم آرایشی و کرم های نامناسب در افراد مبتلا به جوش، جای جوش و اسکار موجب تشدید عوارض می شود. 🍃🍂 👈 🌺👩‍🔬 @MajalePezshki 🧑‍🔬🌸 🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿