👇👇👇ادامه 2⃣ روز دوم 🔹صبحانه: یک ظرف بلغور جو دوسر حاوی انواع توت‌ها یا بادام، که روی آن یک لیوان شیر کم چرب ریخته شده باشد، می‌تواند وعده‌ای مناسب برای آغاز روز باشد. 🔹میان وعده: ۲ عدد خرما و یک مشت کوچک آجیل. 🔹ناهار: کدو سبز کبابی را با فلفل زرد و قرمز تکه تکه شده، که روی آن سس لیمو، آویشنریخته شده مصرف کنید و در کنار آن سالاد کلم قرمز را با هویج رنده شده بخورید. 🔹شام: یکی از انواع سبزیجات پخته شده با سوپ لوبیا، یا ماهی بو داده در فر را با سالاد کلم سبز خرد شده انتخاب کنید. 3⃣ روز سوم 🔺صبحانه: یک بشقاب جو دوسر حاوی انواع توت‌ها یا بادام، اضافه شده به یک لیوان شیر کم چرب، یا املت، شامل ۳ تخم مرغ، در کنار یک بشقاب سالاد حاوی کلم خرد شده، با برش‌های تربچه و گردو بخورید. 🔺میان وعده: می‌توانید یک مشت کوچک آجیل بخورید. 🔺ناهار: یک چهارم مرغی که در فر با مریم گلی، لیمو و رزماری کباب می‌شود را انتخاب کنید. 🔺شام:‌ می‌توانید یک بشقاب سوپ سبزیجات خوشمزه شامل پیاز آب پز، سیر، هویج، کرفس، آویشن و برگ بو، به همراه غذای اصلی شامل برنج قهوه‌ای که با ریحان، قارچ و سس گوجه فرنگی پخته شده است، میل کنید. 🍃🍂 👈 🌺👩‍🔬 @MajalePezshki 🧑‍🔬🌸 🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿