﷽
⚪️ وضعیت
#نان در ایران و جهان.
کلاهی که بر سر ایران گذاشتند
◽️ معرفی کتاب
#نان_در_اسلام
👈چند سوال مهم؛
👈به راستی اگر سبوس گندم برای انسان زیانبار است، چرا برخی نانوایی های سنتی در حال پخت و توزیع آن هستند؟
👈اگر واقعاً این نانها (سبوسدار) برای انسان زیان دارد، چرا افراد با خوردن آن مریضی کمتر و احساس بهتری دارند؟
👈اگر
#سبوس کیفیت نان را کاهش می دهد، چرا نان ها سبوسداری که نانوایی های سنتی عرضه می کنند، از طعم و کیفیت و ماندگاری بیشتری برخوردار است؟
👈با توجه به این که جدا کردن پوسته (سبوس) از مغز گندم هزینه آن را مضاعف می کند، چرا آرد دارای سبوس با قیمت بسیار بالاتری عرضه می شود؟
👈چرا آنهایی که در همه چیز از الگوهای غربی تبعیت می کنند در تولید نان سبوسدار و سایر محصولات ارگانیک از آنها پیروی نمی کنند؟
👈آیا باز هم پای افراد نفوذی یا منافع شخصی در میان است؟
👈از دولت مردمی انتظار می رود به جد پیگیر این مسئله باشد؟
✳️ سایت ره توشه
rahtooshe.com
https://eitaa.com/tablighat_khomaini_shahr