فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ ⚪️ وضعیت در ایران و جهان. کلاهی که بر سر ایران گذاشتند ◽️ معرفی کتاب 👈چند سوال مهم؛ 👈به راستی اگر سبوس گندم برای انسان زیانبار است، چرا برخی نانوایی های سنتی در حال پخت و توزیع آن هستند؟ 👈اگر واقعاً این نان‌ها (سبوس‌دار) برای انسان زیان دارد، چرا افراد با خوردن آن مریضی کمتر و احساس بهتری دارند؟ 👈اگر کیفیت نان را کاهش می دهد، چرا نان ها سبوسداری که نانوایی های سنتی عرضه می کنند، از طعم و کیفیت و ماندگاری بیشتری برخوردار است؟ 👈با توجه به این که جدا کردن پوسته (سبوس) از مغز گندم هزینه آن را مضاعف می کند، چرا آرد دارای سبوس با قیمت بسیار بالاتری عرضه می شود؟ 👈چرا آنهایی که در همه چیز از الگوهای غربی تبعیت می کنند در تولید نان سبوس‌دار و سایر محصولات ارگانیک از آنها پیروی نمی کنند؟ 👈آیا باز هم پای افراد نفوذی یا منافع شخصی در میان است؟ 👈از دولت مردمی انتظار می رود به جد پیگیر این مسئله باشد؟ ✳️ سایت ره توشه rahtooshe.com https://eitaa.com/tablighat_khomaini_shahr