#همگام بااولی ها
چگونه به کلاس اولی ها کمک کنیم؟ روشهای کاربردی برای والدین
بچهها در نخستین سال مدرسه با چالشهایی روبهرو هستند که والدینشان را نیز کاملا درگیر میکند. پدرومادر یک کلاس اولی باید اهمیت خود را به عنوان نخستین آموزگاران کودک به درستی بشناسند.
برای آنکه بدانیم چگونه به کلاس اولی ها کمک کنیم، باید نخست مشکلات و چالشهای مهم آنها را بشناسیم. در پاسخ به این پرسش که چگونه به یک کلاس اولی کمک کنیم، روشها و راهکارهای متعددی وجود دارد که باید به کار ببندیم.
با بادپرک ( فروشگاه اینترنتی لوازم تحریر ایرانی ) همراه باشید.
مشکلات و چالش های یک کلاس اولی
کودک کلاس اولی، کودکی شش یا هفت ساله است که از آغاز زندگی بیشترین اوقات خود را در محیط امن خانه و با افراد آشنای معدودی گذرانده است. او نمیتواند بخواند و بنویسد؛ توانایی شمردن و محاسبهی بسیار محدودی دارد؛ مهارتهایی که دارد اندک است و فضاهای چندان متنوع و ارتباط با افراد زیادی را تجربه نکرده است.
پس با این چالشها روبهرو است:
۱.دور شدن از والدین برای چند ساعت
زمان برای بچههای کمسال بسیار طولانیتر از ما میگذرد. دلتنگی و رنج عاطفی که بچهها در این چند ساعت احساس میکنند، با دلتنگی یک یا دو روز خود مقایسه کنید. اضطراب جدایی را به این رنج عاطفی اضافه کنید.
۲.ورود به محیط رسمی و قانونمند
در مدرسه بچهها باید به شیوه خاصی لباس بپوشند. لباسهایی که به اندازهی پوشاک خانگی راحت نیستند. همچنین آنها اجازه ندارند هر کاری را در زمان دلخواه انجام دهند. باید به دستورات آموزگار و اولیای مدرسه گوش دهند.
۳.آشنایی و رویارویی با افراد متعدد
تعداد افرادی که بچهها در محیط مدرسه باید با آنها ارتباط برقرار کنند، زیادتر از خانه است و ضمنا در آغاز ورود، تمامشان غریبه و ناشناس هستند.
۴.چالشهای یادگیری و انجام تکالیف
بچهها به صورت رسمی باید یادگیری را آغاز کنند. همچنین تکالیفی بر عهدهی آنها گذاشته میشود. میتوان گفت این نخستین مسئولیتپذیری جدی آنها است که میتواند اضطراب و دشواری بسیاری داشته باشد.
════❁💠❁════