فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍵 یک مطالعه جدید نشان داده است که یک نوشیدنی گرم در لیوان‌های کاغذی می‌تواند در عرض چند دقیقه با ذرات پلاستیکی کوچک آلوده شود. این آلودگی از پوشش داخلی لیوان که آن را در مقابل آب مقاوم و بازیافت آن را دشوار می‌کند، ناشی می‌شود. در این مطالعه، محققان آب داغ را در فنجان‌های کاغذی ۱۰۰ میلی لیتری ریختند و آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه باقی گذاشتند. طبق نظرسنجی ها، این مدت زمانی است که طول می‌کشد تا بیشتر مردم نوشیدنی خود را تمام کنند. هنگامی که محققان آب گرم را زیر میکروسکوپ قوی بررسی کردند، به طور متوسط ۲۵۰۰۰ میکروپلاستیک را در هر فنجان پیدا کردند. موادی معدنی مانند روی، سرب و کروم نیز در این آب یافت شد که محققان اظهار داشتند این مواد از همان آستر پلاستیکی تجزیه شده اشت. دکتر سودا گوئل، نویسنده اصلی این تحقیق و عضو انستیتوی فناوری هند می‌گوید: به طور متوسط هر شخصی که روزانه سه فنجان چای یا قهوه را در یک لیوان کاغذی بنوشد، ۷۵۰۰۰ ذره کوچک پلاستیک که با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نیست را همراه با چای یا قهوه خود میل می‌کنند. حجم کلی این ذرات پلاستیکی شناسایی شده که به اندازه یک میکرون بود، در مقایسه با موی انسان ۲۵ برابر است. دکتر گوئل افزود: میکروپلاستیک‌ها به عنوان حامل آلاینده‌هایی مانند یون‌ها و فلزات سنگین سمی مانند پالادیوم، کروم و کادمیوم عمل می‌کنند. اگر به طور منظم و به مرور مصرف شوند، تأثیرات بد آن بر روی سلامتی می‌تواند جدی باشد. ⏰کانال پرورشی ایران حاوی مطالب آموزشی و فرهنگی 🧑‍💻 @Schoolteacher401 ↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️ @madrese_yar