🍀Reading
🔻Hungarian Cabbage and Noodles
🔸️Ingredients
1 large head of green cabbage
1/2 cup unsalted butter
11 ounces (700 grams) of egg noodles
🔹️Recipe
1. Cut the cabbage into small slices.
2. Put the cabbage into a large bowl and add salt
3. Put the cabbage into the refrigerator overnight.
4. The next day, drain the cabbage.
5. Melt the butter in a large pan.
6. Sauté the cabbage until it is light brown and very soft ( 30_40 minutes).
7. Cook the noodles and drain them. Mix them with the cabbage. Add lots of black pepper.
🔻كلم مجارستانى و رشته فرنگى
🔸️مواد لازم
يه كله كلم سبز
نصف ليوان كره بدون نمك
٧٠٠ گرم نودل تخم مرغ
🔹️دستور پخت
١. كلم را به تكه هاى كوچک برش ببريد.
٢. كلم را در يک كاسه بزرگ قرار دهید و نمک اضافه كنيد.
٣. كلم را در طول شب در يخچال قرار دهيد.
۴. روز بعد؛ كلم را آب كشى كنيد.
۵. كره را در يک تابه بزرگ آب كنيد.
٦. كلم را تفت دهيد تا رنگش قهوه اى روشن شود و خيلى نرم شود.( ٣٠ تا ۴۰ دقيقه)
٧. نودل هارو بپزيد و انها را ابكشى كنيد. با كلم ها مخلوط كنيد و مقدار زيادى فلفل سياه اضافه كنيد.
✴لغات جديد:
cut= برش زدن (كات)
add= (اَد) اضافه كردن
put= (پوت) قرار دادن
drain= (دْرِين) آب كشى كردن
melt=(مِلت) آب كردن
sauté = (ساتِى) تفت دادن
cook=(كوک) پختن
🌱
#زبان_انگلیسی
#آموزش_زبان_انگلیسی
✅جهت سفارش
#تبلیغات #تبلیغ در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖