طرز تهیه سس گوجه🍅
مواد لازم
گوجه فرنگی تپل و قرمز رنگ یک کیلو
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
شکر قهوه ای دو قاشق
سرکه طبیعی یک استکان
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
نشاسته ذرت یک قاشق
آب نصف استکان
گوجه فرنگی رو شسته چند ثانیه داخل آبجوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا بشه
پیاز رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن زیتون و یا روغن مایع تفت بدید سبک وشیشه ای که شد سیر رنده شده اضافه کرده وباهاش تفت بدید گوجه فرنگی خرد شده بریزید و درشو بزارید با شعله متوسط تا گوجه فرنگی آب بندازه ونرم بشه. سپس بزارید از داغی بیفته بوسیله مخلوط کن و یا غذا ساز بزنید تا پوره بشه.
از الک رد کنید ،
گوجه فرنگی که از الک رد کردیم میزاریم رو گاز با شعله متوسط نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وشکر قهوه ای سرکه ویک قاشق رب تفت داده شده میریزیم
نشاسته ذرت رو تو آب سرد حل کرده بهش اضافه میکنیم هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشه
سس هنگامی کهرو گاز حواستون باشه. هم زود ته میگیره هم کناره هاش زود میسوزه از همین حالا بگم سس ته بگیره تلخ میشه
سس که به غلظت کافی رسید گاز رو خاموش کنید بریزید تو شیشه دردار و بزارید یخچال به مدت چند هفته تو یخچال ماندگاری داره به همین راحتی سس خوشمزه و بدون مواد نگه دارنده میتونید تو خونه تون درست کنید.
نشاسته ذرت پودری وسفید رنگه اگر نداشتید مشکلی نیست نریزید خیلیا نصف قاشق ارد شیرینی پزی میریزن اگر با آرد شیرینی پزی درست کنید بعد از سرد شدن کمی سفت میشه ولی با نشاسته ذرت همچنان لطیفه
از نشاسته گندم استفاده نکنید بعد از سرد شدن سس خیلی سفت میشه
میخواید سس کچاپ فلفلی درست کنید کمی بیشتر پودر فلفل قرمز بریزید.
اگر گوجه تون بی رنگه یک قاشق رب بهش اضافه کنید.
طرز تهیه سس گوجه طبیعی 🍅
کلیپ طرز تهیه سس گوجه آماده شد 🤩
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f