غذاهاي محلي استان اردبيل نام غذا: 🔰 مواد لازم: ✔️ نخود: دو و نيم پيمانه ✔️ سبزي آش (تره، جعفري و شويد) خرد شده: ٧٠٠ گرم ✔️ برنج: يك پيمانه ✔️ دوغ تازه ترش: دو ليتر ✔️ آب سالم: به مقدار لازم ✔️ نمك سالم و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ سير تازه خرد شده: به مقدار دلخواه 🔰 روش طبخ: 🥣 نخود را با مقداري آب پخته و پس از نرم شدن، برنج را كه از شب قبل با آب و نمك سالم خيسانده شده به آن اضافه مي كنيم تا كاملاً مغز پخت شود. 🥣 سپس سبزي آش را افزوده و پس از حدود پانزده دقيقه، دوغ را اضافه مي نماييم. بايد مرتب هم بزنيم تا دوغ بريده بريده نشده و كاملاً مخلوط شود. 🥣 بعد از ده الي پانزده دقيقه نمك، زردچوبه و ادويه را اضافه كرده و مي گذاريم تا جا بيفتد. سپس در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با سير تازه خرد شده تزيين مي كنيم. ☑️ نكته: 🔹 دقت كنيد آب آش زياد نباشد و جا براي افزودن دوغ بگذاريد. 🔹 مي توانيد از كوفته ريزه گوشت گوسفندي هم داخل آش استفاده كنيد. 🔘 نظر متخصصين تغذيه: ⚪️ با توجه به اينكه پايه اين غذا از لبنيات است، سهم مهمي در افزايش مصرف لبنيات در رژيم غذايي خانواده دارد. ⚪️ در صورت استفاده از كوفته ريزه، منبع تأمين پروتئين نيز مي باشد. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f