مواد لازم : برنج یک و نیم لیوان لپه یک لیوان سبزی آش شامل تره،نعناع،شوید و برگ چغندر ۵۰۰ گرم گوشت گردن گوسفندی ۷۰۰گرم دانه غوره یک لیوان آبغوره یک لیوان نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: سبزی رو تمیز کرده و ریز خرد کنید.لپه رو از قبل خیس کرده و با گوشت و پیاز و زردچوبه و مقداری آب بپزید بطوری که در آخر مقداری آب گوشت داشته باشید.برنج خیس کرده رو با مقدار کافی آب داخل یه قابلمه روی حرارت ملایم بذارین تا پخته و آبش کشیده بشه بعد هم گوشتکوب برقی رو یه دور داخل برنج بچرخونید تا برنج کمی له بشه ولی کاملا نرم نشه.اگه گوشتکوب برقی ندارید با کمک یه کفگیر برنج رو به کناره های قابلمه بکشید تا کمی له بشه.حالا سبزی و لپه و آب گوشت رو به برنج اضافه کرده و بذارین حدود یکساعت با حرارت ملایم بپزه.گوشت رو از استخوان جدا کرده و با گوشت کوب دستی(حتما دستی نه برقی) بکوبید و بعد به محتویات قابلمه که پخته شده اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا مواد آش کشدار بشه که حدود یک الی یک و نیم ساعت زمان لازم داره تا روی حرارت باشه البته باید مرتب به هم بزنید تا ته نگیره در اواخر طبخ دانه غوره رو اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و وقتی دونه غوره پخت آبغوره بریزید بچشید اگه نمک فلفل یا حتی آبغوره کم داشت اضافه کنید اجازه بدین تا مجدد یکی دو جوش بزنه و سپس در ظرف سرو بکشید با نعناداغ و پیاز داغ نوش جان کنید. اینم بگم مقدار غوره و آبغوره بستگی به ذائقه خودتون داره و اگه ترش تر دوست دارین میتونید بیشتر بریزید ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f