#مربا_انجیر🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
انجیر۱کیلو
شکر۷۰۰گرم
گلاب۱/۴لیوان
هل۲عدد
آب۲لیوان
جوهرلیمو۱/۲ق چ
🍃نکات🍃
اگه میخوایین انجیر شکلشو از دست نده وشهد به داخل انجیر نفوذ کنه حتما دوتاچهار تا سوراخ ایجاد کنید. مدت پخت مربا ۱ساعت اگه کمتر زمان بدید مربا کپک میزنه واگه بیشتر زمان بدید مربا شکرک میزنه .
(یه ربع شهد به غلظت برسه،۳۰دقیقه انجیر بپزه ویه ربع آخر گلاب وجوهر لیمو اضافه وبپزه)
جای جوهر لیمو میتونید آب لیمو ترش بزنید تا شکرک نزنه.حتما در طول پخت دور قابلمه رو فرچه آغشته به آبلیمو یا آبجوش بکشید تا شکرک نزنه.حتما یه ربع زمان بدید شکر حل بشه وشربت کمی قوام بیاد.اگه از انجیر زرد استفاده میکنید همین مراحل رو برید والبته زعفران هم میتونید بهش اضافه کنیدبا کف گیر چوبی یا سیلیکونی هم بزنید
نوش جان👌
#مربا
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f