3.83M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم ماش یک پیمانه برنج دو پیمانه پیاز یک عدد بزرگ مرغ به مقدار دلخواه من از دوتا فیله استفاده کردم زرشک و کشمش هرکدام دو قاشق زعفروان دو قاشق غذاخوری ادویه شامل،نمک،فلفل،زردچوبه،تخم گشنیز،پاپریکا شوید خرد شده سه قاشق غذاخوری طرز تهیه ماش رو از یک ربع قبل خیس بدین و بزارید با کمی اب بپزه دقت کنید ماش نباید خیلی نرم و له بشه پیاز رو کمی تفت بدین تا سبک بشه مرغ رو همراه روغن و ادویه به پیاز اضافه کنید و با حرارت نسبتا با تفت بدین چند دقیقه تا مرغ اب نندازه و خشک نشه کشمش،و زرشک رو اضافه کنید و دو دقیقه تفت بدین در آخر شوید و زعفرون و اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدین برنج رو کمی زنده تر ابکش کنید و ماشهای پخته شده رو بهش اضافه کنید تهدیگ دلخواهتون رو بزارید و لایه به لایه از برنج و مواد بریزید و درنهایت کمی زعفرون و زمان بدین تا برنج دم بکشه ✍کانال تجربیات خانوم خونه ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f