28.22M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازمش رو حتما از ترازو اندازه گیری کنید👇🏻👇🏻 ماست ۶۰ گرم (۱چهارم پیمانه) بکینگ پودر ۱/۳ ق چ پودر قند ۱۱۵ گرم( ۱پیمانه) روغن صاف ۵۰ یا جامد ۱۲۵ گرم(۳چهارم پیمانه) زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ آرد برنج حریر شده ۱۶۵ گرم(۱پیمانه +۴ق غ سر خالی) آرد قنادی ۱۷۵ گرم( ۱پیمانه+ ۱سوم پیمانه دیگر ) پودر پسته برای تزیین 🌺روغن جامد لادن و غنچه یا اصیل برای شیرینی های عید عالین 🌺خمیر حتما حدود ۶ ساعت در یه جای خنک و تاریک استراحت کنه 🌺بعد استراحت خمیر رو به ضخامت نیم سانت پهن کنید و کاتر بیسکوییتی مهردار بزنید یا حتی با چاقو ببرید و شیار بزنید 🌺حتما از یک ربع قبل شعله پخش کن یا فر رو گرم کنید فر برقی ۱۴۰ درجه فر گازی ۱۵۵ درجه توستر ۱۳۰ درجه طبقه وسط و فقط المنت پایین به مدت حدودی ۱۵ دقیقه (زمانی که یکم زیر و دور شیرینی ها رنگ بگیره کافیه)حواستون باشه سریع رنگ میگیره ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f