#سرکه_سیب خونگی
🏡🌳🌾
اول از درخت های باغ ،سیب محلی چیدیم ،اونها رو شسته وخرد کردیم و در هر شیشهٔ سایز ۴ لیتری ۳ ق شکر و یک استکان سرکه سفید ریختیم.
باقی شیشه رو آب جوشیده و خنک شده اضافه کردیم.
همونطور که در تصویر میبینید برای اینکه آب روی سیب ها بمونه یک دایره پلاستیک بریدیم ، چند تا سوراخ روش ایجاد کردیم و روی سیب ها گذاشتیم تا بالاتر از آب نیان این نکته باعث میشه اطمینان حاصل کنید که سرکتون کپک نمیزنه.
بعد از ۴۰ روز سرکه رو از پارچه صافی رد میکنیم تا و در شیشه برای استفاده یک سال کنار میزاریم.
اگر شما هم نکته ایی درباره سرکه سیب میدونید مشتاقیم بدونیم.
تقدیم به نگاه قشنگ تون 🦋
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f