تجربیات خانوم خونه
#ترشی_لوبیا_سبز 👆
مواد لازم: لوبیا سبز 450 گرم نمک 1 قاشق غذاخوری + 3 قاشق غذاخوری سیر 4 قاچ شده 3 حبه دانه فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری شوید خرد شده 1 فنجان سرکه 1 و نیم فنجان آب 1 و نیم فنجان شکر 3 قاشق غذاخوری ✍طرز تهیه: 3 لیتر آب را به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک به جوش بیاورید. لوبیا سبزها را که به اندازه ی شیشه ترشی برش زده اید را اضافه کرده 1 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. آبکشی کرده و بلافاصله در ظرفی محتوی آب یخ بریزید و بگذارید بماند و خنک شود سپس آبکشی کرده و بگذارید خشک شوند. در شیشه ی مورد نظرتان سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را بریزید و سپس لوبیا سبز ها را به حالت ایستاده در شیشه بچینید به طوری که حدود 1 سانت با لبه ی شیشه فاصله داشته باشند. می توانید سرد و ته لوبیاها را بزنید تا به اندازه ی مناسب در آیند و شیشه را پر کرده و کناری بگذارید. شویدها را در پارچه پیچیده سر پارچه را محکم ببندید و در قابلمه ای کوچک بگذارید. آب، سرکه، شکر و 5 قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت بالا به جوش بیاورید و 10 دقیقه شویدها را در این مخلوط بجوشانید سپس شویدها را از آب و سرکه کشیده و به جوشاندن ادامه دهید. سرکه داغ را روی لوبیاها ریخته به طوری که رویشان را بپوشاند و بدون این که در شیشه را ببندید کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد. سپس در آن را ببندید و 7 روز در یخچال نگهداری کنید تا آماده ی خوردن شود. بعد از باز کردن در شیشه ترشی تا یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری خواهد داشت. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f