📣
توصیه هایی برای جلوگیری از گرمازدگی زائران اربعین حسینی
شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:
🔸به جای استفاده از شیرینی، غذاهای شور، کنسروها، غذاهای سرخ کرده و ادویهها که باعث تشدید تشنگی میشود، مصرف میوهها به ویژه هندوانه و طالبی توصیه میشود. همچنین پیشنهاد میشود زوار از غذاهایی با طبع گرم کمتر استفاده کرده و در مسیر، بیرویه غذا نخورند.
🔸بهتر است زوار برای جلوگیری از گرمازدگی در طول روز در موکبها استراحت کرده و عصر یا شبها به پیادهروی پرداخته و به مسیر خود ادامه دهند.
🔸زوار باید در صورت بروز خستگی یا کوفتگی، حرکت در مسیر زیارت را برای ساعاتی متوقف کرده و پس از بهبودی نسبی به ادامه مسیر بپردازند.
#اربعین
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr