جای اطلاعات مالی
در جنگ اقتصادی امن است؟!
✍ میثم نصیری احمد آبادی "رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی" و "مذاکره کننده ارشد در کارگروه ویژه FATF"، هنگامی که در امارات بوده، به کنسولگری آمریکا مراجعه کرده و برای خود و خانواده اش درخواست تابعیت کرده است!
🔹او ظاهرا چند ماه است ممنوع الخروج شده. اما از مدیران ما فوق در دولت هیچ صدایی به توضیح و توجیه در نمی آید. این در حالی است که هنوز، ماجرای جاسوس از آب در آمدن عبدالرسول درّی اصفهانی (مشاور مالی دوتابعیتی و عضو تیم مذاکره کننده برجام) از حافظه ها فراموش نشده است. دشمن از همین مجاری می تواند گراهای دقیق ضربات اقتصادی و مالی را به دست می آورد.
♦️"اطلاعات مالی کشور"، اهمیت راهبردی و امنیتی دارد و برای دشمن در روزگار جنگ اقتصادی و تحریمی، به شدت قیمتی محسوب می شود. اهل فن می دانند که اهمیت نفوذ به مرکزاطلاعات ملی، در جنگ اقتصادی و تحریمی چه قدر بالاست. اکنون دسترسی و دستبرد دشمن به اسرار و اطلاعات مهم کشور، به یک دغدغه مهم تبدیل شده است.
🔹آن از سرهم بندی برجام در اثر مشورت های مالی و به اصطلاح تحریمی امثال درّی که موجب معامله نقد با نسیه شد و این هم از ادعای همکاری با FATF برای گرفتن بهانه از دشمن که همزمان معلوم شد آمار 400 صرافی دور زننده تحریم ارزی دست آمریکا افتاده و مورد فشار و تحریم قرار گرفته اند.
♦️عمق و گستره این نفوذ تا کجاست؟ برخی عناصر نفوذی و میدان فعالیت و شبکه همکار آنها را را مرور کنید: دری اصفهانی، کاووس سید امامی، سیامک و باقر نمازی، نزار زکا، جیسون رضائیان و ...
🔹حفظ اسرار از چشم دشمن، شرط اول پیروزی است. چنان که امیر مومنان (ع) فرمود «الظفر بالحزم و الحزم بأجالهًْ الرأی و الرأی بتحصین الاسرار. پیروزی با احتیاط و دوراندیشی است؛ و احتیاط با مشورت و تدبیر؛ و چاره تفکر و تدبیر، حفاظت از اسرار است» (حکمت 48 نهجالبلاغه). چرا در برخی مراکز مهم کشور، نسبت به این اصل بی مبالاتی می شود؟
#محمدایمانی