💥ورشکستگی آیندگان...
♦️یکی از پدیدههای زشت و دور از اخلاق که برخی مسئولین به آن دچارند، موفقیت ظاهری آنها به قیمت ورشکستگی آیندگان است.
مکرر در بین مسئولین دولتی و غیر دولتی دیده شده که با جذب بودجه کلان در دوره خودشان، پروژهای را آغاز کرده و آن را به نام خود کلید زدهاند؛ در حالیکه اقساط این وام کلان را باید مسئول بعدی و یا دولت بعدی پرداخت کند. در واقع این مسئول توانسته از خلأ قانونی سوء استفاده کند و آیندگان را بدهکار بانکها قرار دهد.
♦️چندی پیش نامهای از وزیر بهداشت خطاب به دانشگاههای علوم پزشکی دیدم که به رؤسای این دانشگاهها اعلام شده بود میتوانند تا سقف چند صد میلیون، برای دانشگاه خود برخی تجهیزات را تهیه کنند و بودجه آن هم با بانک مرکزی هماهنگ شده که در إزای وثیقه، بانک مرکزی این پول را در اختیار شما قرار دهد؛ البته بازپرداخت آن ۵ سال دیگر آغاز خواهد شد!!!!
♦️این یعنی ۵ سال دیگر که نه این دولت هست و نه این وزیر در وزارت قرار دارد، دولت آینده و وزیر آینده باید اقساط طرح وزیر فعلی بهداشت را به بانک مرکزی پرداخت کند!!
اینکه میشنویم مسئولی شهرداری مقروض، یا وزارتخانه بدهکار و یا اداره ورشکسته تحویل گرفته است، از همین مقوله است.
♦️در کمال تأسف باید گفت این روش و اخلاق ناپسند، شیوه تبلیغات انتخاباتی برخی افراد شده که با اخذ وام از بانکها، صندوقها و بنیادهای مالی با ضمانتهای حقوقی نظیر شهرداری، فرمانداری یا استانداری وام کلانی جهت زیباسازی شهر، کمک به ورزشگاهها و باشگاهها، روکش آسفالتها و... گرفته و به نام خود خدمترسانی میکنند و وای به حال مسئول آینده...
♦️این خلأ قانونی باید برطرف گردد. قانون نباید به وزارتخانهها، استانداریها، شهرداریها و... اجازه دهد بخاطر خوش خدمتی، از سقف ردیف بودجه خود تجاوز کنند. بلکه باید ادارات را الزام کرد هنگام واگذاری وزارت و شهرداری و... تراز مالی خود را صفر کرده و محل خدمت را بدون بدهکاری تحویل دهند.
🔰
#حسین_جلالی