دولت معطّل نماند- 1
✍سوءمدیریت در برخی ارکان مهم دولت، اعتراض منتقدان و حامیان را یکجا برانگیخته است. این روند، خسارتهای بزرگی را به همراه داشته و اگر تغییر نکند، میتواند هزینههای بزرگتری را در آینده به بار آورد.
♦️دولت تعطیل نیست اما برخی اجزای مهم آن، همچنان «معطل» هستند و منفعل عمل میکنند. آن قدر که برخی محافل، اصرار بر «عملیات روانی» با افکار عمومی دارند، اگر یکدهم همان اهتمام را به تلاش و خدمت و گرهگشایی از مشکلات اختصاص میدادند، جایی برای تاثیرگذاری تحریمهای دشمن و فشار بر مردم باقی نمیماند.
🔹متاسفانه برخی مدیران به واسطه همراهی با عملیات روانی جریان معارض ارزشها، خود را در موضع اتهام قرار میدهند. برخی مدیران نیز چنان به عدم رسیدگی به مشکلات اصرار دارند که انسان بدگمان میشود آیا مامور ناراضی کردن مردم هستند؟
🔸اخیرا کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران گفته است «یکی از مشکلات، همین عدم تصمیمگیریهاست. چند وقت است که ترمیم کابینه مطرح است و به نوعی جامعه و کابینه در حالت صبر و انتظار و تردید و اضطراب قرار گرفتهاند. طبیعی است اعضای کابینه هم که مطمئن نیستند حضورشان تداوم دارد یا نه، در حالت برزخی قرار میگیرند و قطعاً در کیفیت کار خودشان و حتی معاونانشان تاثیرگذار است. ما نمیتوانیم از وزیری که نمیداند هست یا نیست و دائماً با حالت تردید و اضطراب روبهرو است، توقع کار داشته باشیم.
🔹مگر این دولت چقدر وقت دارد؟ نصف عمر دولت دوم هم تمام شد. این حالت صبر و انتظار یعنی چه؟ کسی در این حالت کاری برای مردم انجام نمیدهد. حتی نمیتواند پاسخ مردم را بدهد. سم مهلک همین است. اگر قرار نیست تغییر دهند بگویند تا آخر این دولت هیچ کس عوض نمیشود؛ همه به کار خود بچسبند و اگر هم قرار است تغییر دهند، بالاخره یک روز، دو روز، یک هفته، یک ماه، شش ماه».
متن یادداشت روز کیهان را اینجا بخوانید:
http://kayhan.ir/
#محمدایمانی