دولت از جمهوری اسلامی جا نماند -2
🔹آقای آشنا مشاور رئیسجمهور حرف درستی زده که «کاش در کشور یک بخش تخصصی برای حسابداری فرصتهای از دست رفته ایجاد شود». وزیر راه و شهرسازی به شهادت کارشناسان حامی و منتقد دولت، باید برکنار میشد، اما آن قدر با او مماشات شد تا طلبکارانه استعفا کرد. او پنج سال فرصت رونق اقتصادی و رفع یکی از اصلیترین مشکلات بیش از نیمی از مردم را نابود کرد. بخش مسکن، یکی از حوزههای راهبردی است که ارتباط چندانی با تحریم ندارد و به همین دلیل میتوانست اسباب رونق تولید باشد.
♦️معیشت مردم و آینده و پیشرفت کشور چرا باید گروگان دعوا و تسویه حساب میان دو حزب دولتی کارگزاران «(طیف کرباسچی- جهانگیری- زنگنه) و «اعتدال و توسعه (تیم نوبخت، واعظی، ترکان و بانک) باشد؟ مگر کل ظرفیت نخبگان یک ملت 80 میلیونی در این دو حزب چند صدنفره خلاصه میشود؟ مسئولیت رئیسجمهور، استفاده از ظرفیت انبوه نخبگان فکری و اجرایی (اعم از موافق و منتقد) است که معطل برخی تلقیهای حزبی و سیاسی مانده و عملا حربه ناکارآمد تحریم دشمن را موثر میکند.
🔹دولت نیازمند تحول در رویکرد، تیم و تدبیرهاست. آقای روحانی نباید خود را از ظرفیتهای عظیم فکری و عملیاتی موجود در کشور محروم کند و معطل یک حلقه بسته مدیریتی بماند که هرچه در چنته داشتند، عرضه کردهاند. الزام نیست که مثلا در وزارت راه و شهرسازی و ظرفیت ضدتحریمی آن، وزیر دولت قبل از خود (با کارنامه ساخت دو میلیون واحد مسکونی و صاحب خانه شدن ده میلیون نفر) را به همکاری دعوت کنند اما منطق حکم میکند وزیر فعلی بهتر یا لااقل همتراز وزیر قبل از خود باشد.
♦️وزارتخانههایی مانند وزارت راه و شهرسازی، مدیریتی غیرسیاسی و فنی و تخصصی هستند. رئیسجمهور میتواند از ظرفیتهایی مانند قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) که خلاقیت و توانمندی خود را در احداث پالایشگاه، اتوبان، سد و تاسیسات صنعتی و عمرانی عظیم نشان داده، استفاده کند. باید از سپاه و بسیج و دیگر مراکز حضور نخبگان پرانگیزه و کارآمد بهعنوان توانمندی برآمده از متن ملت، برای شکستن حصار تحریم و خودتحریمی استفاده کرد. به یاد بیاوریم چگونه تحریمهای سنگین در حوزههایی مثل بنزین از همین طریق مضمحل شد.
🔹حتما باید از دولت به عنوان خط مقدم ایستادگی مقابل فشار دشمن حمایت کرد و قوای دیگر باید بر این امر اهتمام داشته باشند؛ اما نه درباره خطاها و اشتباهات.آقای جهانگیری میگوید «در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه تصریح شد تصویب FATF در مجلس از نیازهای ضروری کشور است». آیا این شورا، روابط عمومی وزارت خارجه است؟ قرار است در آن شورا تدابیر اقتصادی درونزا اتخاذ شود یا بیتوجه به عبرتهای اجرای یکطرفه برجام و دو سال همکاری زیانبار با FATF ، دوباره درس عبرت شویم؟
(یادداشت کیهان:
http://kayhan.ir/)
#محمدایمانی
eitaa.com/siasion598
eitaa.com/siasion598